Mies, minne matka?

 

Haluatko löytää työ- tai opiskelupaikan?

Oletko miettimässä mitä lähtisit opiskelemaan? Tai oletko mahdollisesti vaihtamassa alaa? Tule mukaan maksuttomaan ”Mies minne matka?” –valmennukseen.

Valmennuksen järjestää Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoima Auta miestä mäessä-hanke yhdessä Miessakit ry:n kanssa. Valmennukseen voivat osallistua 18-29-vuotiaat miehet, jotka ovat etsimässä työ- tai opiskelupaikkaa tai etsivät elämälleen uutta suuntaa.

Valmennus toteutetaan rennolla otteella mutta silti tavoitteellisesti. Tapaamisissa käydään keskustellen läpi osallistujan elämäntilannetta, toiveita ja tavoitteita ja laaditaan käytännön suunnitelma tavoitteiden saavuttamiseksi. Tapaamisissa on aina tarjolla kahvia ja pientä syötävää. Valmennuksen alussa järjestetään kiinnostuksen mukaan yhteistä tekemistä (esim. elokuva, keilaus tms.) ja viimeisellä tapaamiskerralla käydään yhdessä syömässä.

Valmennuksen tavoitteena on selventää tulevaisuuden näkymiäsi ja laatia yksilöllinen suunnitelma tavoitteiden saavuttamiseksi. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan rentoon ja mukavaan porukkaan.

Valmennus sisältää kuusi tapaamista rennolla otteella huhtikuusta 2019 lähtien.

Seuraava valmennus järjestetään yhteistyössä Helsingin Ohjaamon kanssa alkaen 15.4. Ryhmätapaamiset järjestetään Miessakit ry:n tiloissa Helsingin keskustassa. Osoite: Annankatu 16 B 28.

 Mitä saat?

  • Henkilökohtaista uravalmennusta rennossa seurassa
  • Ryhmän, jossa keskustella työstä ja opiskelusta
  • Konkreettisen jatkosuunnitelman
  • Mahdollisuus vapaamuotoiseen ryhmätoimintaan valmennuksen ulkopuolella (esim. elokuva, ravintolaruokailu tms.)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Arille: valmennus@diak.fi / 040 506 2126